Δελτίο Τύπου

3η Συνάντηση του Δικτύου Φορέων

 για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Ιλίου

Ο Δήμος Ιλίου σας προσκαλεί στην 3η Διαβούλευση με θέμα την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου.

Το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) είναι το Στρατηγικό Σχέδιο με ορίζοντα δεκαετίας που έχει ως σκοπό τη διερεύνηση και επιλογή παρεμβάσεων και έργων στον αστικό ιστό του Δήμου με γνώμονα την εξασφάλιση βιώσιμων τρόπων μετακίνησης. Το ΣΒΑΚ επιδιώκει να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών βελτιώνοντας τις περιβαλλοντικές, λειτουργικές, κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της 3ης Θεματικής Διαβούλευσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τα προτεινόμενα μέτρα, τα βασικά χαρακτηριστικά τους και τις εναλλακτικές σχεδιασμού.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχει διαμορφώσει η πανδημία του COVID-19 ο Δήμος προβαίνει στη διεξαγωγή θεματικών τηλεδιασκέψεων, αντί δια-ζώσης συναντήσεων.

  • Οι εμπλεκόμενοι φορείς διακυβέρνησης, οι τοπικές και περιφερειακές διοικητικές αρχές, οι φορείς μεταφορικού έργου, οι εκπρόσωποι των όμορων δήμων, καθώς και εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Τροχαίας καλούνται να συμμετέχουν τη Δευτέρα 09/11/2020 και ώρα 11:00-13:30.
  • Πολίτες, επιχειρηματίες, σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων και εκπρόσωποι ενώσεων και συλλόγων πολιτών που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Ιλίου καλούνται να συμμετέχουν τη Δευτέρα 9/11/2020 και ώρα 16.30-19.00. Η τηλεδιάσκεψη  θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας Cisco Webex, με μέγιστη διάρκεια 2 – 2,5 ώρες.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συμμετέχετε παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε σχετικό αίτημα στα ακόλουθα email: eleni.triantafyllopou@lever.gr, imitrogianni@ilion.gr, ώστε σας σταλεί σχετικός ηλεκτρονικός σύνδεσμος  και αναλυτικές οδηγίες.

Περισσότερες πληροφορίες για το αντικείμενο του ΣΒΑΚ και την μέχρι τώρα πορεία εξέλιξης του Σχεδίου παρέχονται στην ιστοσελίδα: https://svak-iliou.com/

Η συμμετοχή σας είναι μεγάλης σημασίας για να μπορέσει ο Δήμος μας να δημιουργήσει ένα λειτουργικό Σχέδιο που θα εξυπηρετεί όλους τους πολίτες που κατοικούν και δραστηριοποιούνται στον Δήμο αποτελεσματικά και υπεύθυνα.

Γίνετε κι εσείς σύμμαχοι στην προσπάθεια του Δήμου Ιλίου!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s